Jag är fantastisk faktiskt. anjaerika
2013/ 09/ 17

Jag är fantastisk faktiskt.

Jag ska säga er, att ibland slår det mig att jag faktiskt är fantastisk. Att det är fantastiskt att jag är där jag är i mitt liv, gör det jag gör och jobbar dag för dag för att komma ännu närmare mitt mål. Jag vet inte om det låter förmätet, men så får det vara i så fall.

Min mamma dog. Sen dog min pappa. Och jag blev så trasig och full av sorg att jag knappt ens kommer ihåg vad som hände i mitt liv under det första året. Och ändå. Tog jag tag i det, gick och pratade med någon om min sorg, blev än mer besluten om att min musik måste få komma ut på skiva, trots att skivbolaget som först ville hjälpa mig släppa den inte hade tid att vänta ut min sorgeprocess utan tyckte att jag skulle söka mig någon annanstans. Trots att jag och mina systrar helt plötsligt var föräldralösa, hade ett hus vi inte ville ha, badade i papper om att min pappa hade levt ett jättetrassligt liv, som vi var tvungna att ta hand om och försöka få nån ordning på.

Trots att min mamma, som var en av de närmaste människorna i mitt liv, inte längre fanns.

Hade jag sett någon annan resa sig på det sättet jag har gjort hade jag knappt fattat hur det var möjligt. Och ibland måste man se sig själv utifrån och klappa sig själv på axeln precis så mycket som man förtjänar. Det är faktiskt helt fantastiskt att resa sig starkare och mer målmedveten efter det trauma jag gick igenom.

Jag vet inte vad jag vill säga med det här, mer än att det är vad jag tänker på idag, och att jag är stolt över mig själv, att jag har klarat det här och tar kraft ur det som hänt istället för att brytas ner av det.


7 kommentarer

  #1 Elin2013/09/17 kl.10:06
 1. Du är fantastiskt fantastisk. Helt amazing och otrolig. Och jag ska inte läsa bloggen på jobbet, för jag börjar bara grina…! Älskar dig.

 2. #2 anjaerika2013/09/17 kl.10:07
 3. 🙂 Och jag älskar dig. Vi är fantastiska alla tre faktiskt.

 4. #3 Victoria2013/09/17 kl.10:26
 5. Du är en beundransvärd stark person. Kram!

 6. #4 Sandy2013/09/17 kl.12:19
 7. Du är fantastisk, så e det bara !
  Massa kärlek till dig

 8. #5 Elias2013/09/17 kl.15:47
 9. Ja, det är ofattbart hur starka du och dina syskon är som tagit er igenom detta! Du är fantastisk och det är fantastiskt kul att höra att du kan säga det till dig själv! Fortsätt göra det så ofta du kan! 🙂
  Stor kram,
  Elias

 10. #6 Ellinor2013/09/17 kl.21:45
 11. Du är fantastisk ❤ och vi tre är fantastiska och jag är så tacksam att vi har varandra. Älskar er för alltid.

 12. #7 anjaerika2013/09/17 kl.21:46
 13. Det är vi. Älskar er.

Kommentera

.