Saknar min mamma. anjaerika
2014/ 04/ 25

Saknar min mamma.

Jag saknar min mamma. Det är så sorgligt att hon inte lever. Det kommer alltid vara sorgligt, och det kommer alltid göra mig ledsen. Hon finns inte fast hon borde få finnas. Älskade lilla mamma.


3 kommentarer

    #1 Karin2014/05/02 kl.11:51
  1. Känner lika dant…

    Du är väldigt duktig på att sätta ord på sorg. Du har skrivit många fina texter som gått rakt in i mitt hjärta då jag nyligen mist min underbara mamma till cancer. Tack för att du finns ❤️

  2. #2 En son2014/09/08 kl.21:31
  3. Saknar min älskade mamma också,ingen verkar förstå hur ont det gör.

  4. #3 anjaerika2014/09/09 kl.06:14
  5. Nej, jag tror att det är väldigt svårt att sätta sig in i innan man själv har upplevt sorgen i att förlora en älskad förälder. Och det är tur, på ett sätt, för jag tror att det skulle bli svårt att leva som vanligt om vi visste vad som väntar när någon som står oss nära dör. Jag fick väldigt fin hjälp av en sjukhuspräst, som jag gick och pratade med om min sorg, hoppas att du också har någon du känner att du kan prata med. Men själva sorgen, känslan av ensamhet och tomhet för att hon är borta, den får vi leva med och försöka hantera. Stegvis har det dessutom blivit lättare för mig att minnas min levande mamma, och inte bara tänka på henne som död, och det hjälper mig, att få ha glada och fina minnen ibland, utan att det gör så väldigt ont.

Kommentera

.