Föreställningar anjaerika
Föreställningar

istället för Bahamas

Får man skratta när båda ens föräldrar precis har dött? Den tanken tänkte Anja Erika och hennes systrar ett par gånger i mars 2011, innan de bestämde sig för att när båda ens föräldrar precis har dött får man göra nästan vad som helst som håller en själv vid liv.

I föreställningen istället för Bahamas sjunger och berättar Anja Erika ärligt, öppet och med både humor och allvar om sin resa före, under och efter det där dygnet då hennes föräldrar gick bort. Om att leva med en cancersjuk och en missbrukande förälder. Om att hitta livsglädje mitt i en livskris. Och om att inte hinna bjuda mamma på den där resan, utan istället se henne tyna bort i en sjukhussäng.

Föreställningen spelas under hösten/vintern 2014 och är sedan bokningsbar från och med augusti 2015 igen. För mer info eller för att boka föreställningen, maila mig på kontakt@anjaerika.se, eller besök scenkonstportalen.se där bokning går att göra direkt! Där finns även mer utförlig information om priser, teknik etc.

Om du inte är här – om kärleken självklara huvudroll i våra liv

 

 

 

 

 

Foto: Rikard Björk

Med start hösten 2017 spelar Anja Erika tillsammans med skådespelaren och musikalartisten Mats Genfors musikföreställningen Om du inte är här, där historier om hjärtats allra lyckligaste stunder blandas med de om när hjärtat är så krossat att det känns som att livet är slut. Anja Erikas självutlämnande musik och texter binder ihop föreställningen, som lovar både skratt, gråt och påminnelser om hur central kärleken är i allas våra liv.

Bokning via Anja Erika: kontakt@anjaerika.se, 0702 – 13 85 84