Om mig, min musik och mina verksamheter anjaerika
Om mig, min musik och mina verksamheter

Min musik

”Du har fått mig att vilja bli en bättre människa!” /spontanreaktion från en entusiastisk åskådare efter en av mina spelningar.

Jag är artist, låtskrivare, skådespelare, föreläsare och nätaktivist. Mitt mål med allt jag gör, oavsett om det är skriva och framföra låtar, föreläsa för ungdomar eller skriva och dela inlägg på sociala medier, är att förändra världen till det bättre, och få andra att förstå att de också kan det. Jag är fast övertygad om att varje människa kan göra skillnad, om vi bara kommunicerar med de omkring oss och bestämmer oss för att det går.

Min musik är nog det som de flesta fastnar först för. Det är svårt att beskriva sitt eget arbete, men jag tror att mina personliga texter på svenska, att jag ofta gör melodier som fastnar och har ett direkt tilltal i både mina låtar och mina mellansnack (eller är det nån slags improviserad standup där jag alltid delar med mig med för mycket om mig själv?!) som gör att människor gillar det jag gör.

Jag har släppt två album, legat på P4 Toppen Jämtland och vunnit Visfestivalen i Lunds tävling för nya artister och låtar. Jag skriver en hel del barnmusik, oftast till min rytmikundervisning, vilket innebär att det är pedagogiska rörelsesånger. Hösten 2017 genomförde jag dessutom en crowdfundingkampanj där jag lyckades samla in över 67 000 kr för att kunna släppa min antirasistiska låt JAG VET VEM DU ÄR och fortsätta arbeta för en öppnare, mer rättvis värld.

Jag sitter också i styrelsen för Musiker Mot Rasism, och är alltid öppen för att göra samarbeten både som artist och som representant för MMR. Har du en idé kring en antirasistisk spelning eller liknande, hör av dig! Maila mig på kontakt@anjaerika.se, eller skriv ett DM på instagram!

Undervisning

Erika, vi har haft flera musikpedagoger och alla har varit bra, men du är något utöver det vanliga! Hur du håller barngruppen i din hand, och får varje barn att växa under varje pass, det är helt magiskt att se! /citat från förälder vars barn jag haft i rytmik i Lundby församling i Göteborg

Jag är utbildad teaterpedagog, vidareutbildad inom musik och rytmik, och har under de senaste 15 åren jobbat med barn och unga på olika sätt inom teater, musik och rytmik, när jag inte själv stått på scenen. För närvarande jobbar jag mycket med rytmik för små barn, håller utbildningar för unga ledare inom Svenska kyrkan, och kliver in som teaterpedagog och regissör i projekt där det behövs. Jag tar även frilansuppdrag som pedagog, konferencier och moderator, hör av dig till kontakt@anjaerika.se om du har en förfrågan!

Samtal och personlig utveckling

Jag utbildar mig just nu till samtalscoach med inriktning på stress och personlig utveckling och erbjuder rabatterade elevsamtal inom dessa områden!

Stress och press genomsyrar samhället som det ser ut idag. Många människor upplever vardagen som övermäktig och har svårt att reda i hur de ska sortera, organisera och lägga upp sina liv för att känna att de mäktar med. Känner du igen dig? Här kan jag genom coachande samtal hjälpa till, och då främst genom att hjälpa dig att se vad du redan har, hur du kan använda det och vilka små tips och tricks som kommer göra det enklare att möta livets utmaningar. Vi bestämmer tillsammans under hur många tillfällen vi ska prata, träffarna genomförs oftast via videosamtal och under tiden som jag går utbildning är priset rabatterat.

För att boka ett samtal eller veta mer om formerna för detta, maila mig: kontakt@anjaerika.se, eller skicka ett DM på min företagsinstagram Uppåt framåt!